Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Wednesday, August 29

Tuesday, August 28

Cold Tuesday

Heyyy... Fellas...
Currently at my place (Sri Aman Town) is raining...
What a cold day today...
Sitting in front of my adorable laptop...
Doing nothing despite reading novel, listening to SUJU music & etc...
Enjoy my day a lot this moment...

Uploading pic for finding some entertainment.




~~SEKIAN, SALAM~~

Thursday, August 23

D*MN X-BOY

Hallloooooo... Bloggers...
Ari ku nak dok cte pasal cte lama ku...
Korang bleh bce kat pic yg ku upload bwh ni k... 


Amacam...
Memang patut ke spesies laki camni...
Bek campak dlm longkang je la laki cmni...
Heheh...
Peace...
Pi xpe la, tu cte 2 tahun yg pas.
Kalo x kerana abang sayang ku x muncul on the time, ku xtaw la nak ckp pe...
Abang sayang ku la penyelamat ku mse tu.
Dah la, ni je la cte ku.

~~SEKIAN, SALAM~~ 

Monday, August 13

Rezeki

Hi to all bloggers...
Sori la dah lama sangat tak update blog ku ni...
Dah b'habuk rse nye...
Hehehehhehe...

Sejak 4 hari yg lepas, ku mengalami demam. 
Adohh...
Tak terkata...
Memang teruk.
Pi ku d'kejutkan dengan berita yang amat gembira.
Berita yg bakal mengubah nasib ku di masa akan datang.
Ku dapat keje kat Kementerian Kesihatan Malaysia.
Alhamdulillah...
Setelah 2 tahun menanti, hujung bulan 6 yg pas ku interview.
Dapat gak.
Akhirnya, ku keje ngn Government gak.


Ari ni chatting ngan someone...
Haha...
Dia ni mmg suka je wat lawak ngn ku...
Ok... 
Hope you guys had a nice day...

~~SEKIAN, SALAM~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...