Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Monday, July 11

Shall we date?: Mononoke Kiss

Ola...
For this 5 days holiday, it was so bored... 
Until I found this game. Basically it is a some kind a novel-game.

“Shall we date?: Mononoke Kiss” is a novel type dating simulation game, depicting a forbidden romance between a princess (a player) and a mononoke (a handsome humanoid monster). The story starts with a scene in which mononokes attack a castle. All of a sudden a mysterious beautiful man appears in front of the princess and saves her from a danger; they leave the castle to escape from the mononokes. At first the princess feels uneasy about the man, but as they spend time together, she has started to fall for him.


Good God... Currently I was at Chapter 6 Episode 1. 
I'm waiting for my "Power" to recover before continue to the next episode.
I was so so so EXCITED & really can't wait to finish this game. 
Am totally gone crazy to see this Raizo guy. Hahahahaha... *smirk smile* 
My goal is to achieve Happy Ending. 
Ok... Gambatte for me. Yoshhhhhh... =)


Raizo & ******
Ohhh... this my ID : CtB0pAUwZu
Sakura-chan will be in action. =) 
Sayonara, itte rashai, minna. 

Monday, June 29

2015 2015

Hi, hi... =)
Ku rasa cam dah lama tak post kat blog ku ni ye...
Hahaha... perghhhh... Tuhan je taw betapa sibuk nye insan ni... 
Hahahaha...
Gambo kat bawah ni gambo lamo... mungkin dalam tahun 2010 kot.
Hahahaha... mula la den teringat zaman memuda gitu dengan mamat2 ni...
Sorang dah tamatkan zaman bujang (baju biru hitam), sorang dah "lost in space" (baju biru muda) & sorang lagi ni emmmm... emmmmm... hahahah... (yg tengah tu berbaju putih).
Bila teringatkan balik semua tu de hikmah berlaku tu la ni la... Hahaha... 
Pe pun tetap syukur ngan nikmat dan rezeki yang diberi oleh Tuhan. 


Hoyeaaaaahhhhhhh... rezeki, jodoh semua kat tangan Tuhan. 
Yang pasti kita harus terima dengan seadanya, kan abam sado???
Eyhhhh,,, Hahahaha... 
Ok, sekian je la cerita den ni. 
Nanti de masa sambung lagi... Hahahaha... =P


Sekian, salam. =)


Tuesday, February 10

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...