Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Monday, June 29

2015 2015

Hi, hi... =)
Ku rasa cam dah lama tak post kat blog ku ni ye...
Hahaha... perghhhh... Tuhan je taw betapa sibuk nye insan ni... 
Hahahaha...
Gambo kat bawah ni gambo lamo... mungkin dalam tahun 2010 kot.
Hahahaha... mula la den teringat zaman memuda gitu dengan mamat2 ni...
Sorang dah tamatkan zaman bujang (baju biru hitam), sorang dah "lost in space" (baju biru muda) & sorang lagi ni emmmm... emmmmm... hahahah... (yg tengah tu berbaju putih).
Bila teringatkan balik semua tu de hikmah berlaku tu la ni la... Hahaha... 
Pe pun tetap syukur ngan nikmat dan rezeki yang diberi oleh Tuhan. 


Hoyeaaaaahhhhhhh... rezeki, jodoh semua kat tangan Tuhan. 
Yang pasti kita harus terima dengan seadanya, kan abam sado???
Eyhhhh,,, Hahahaha... 
Ok, sekian je la cerita den ni. 
Nanti de masa sambung lagi... Hahahaha... =P


Sekian, salam. =)


No comments:

Post a Comment

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...