Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Friday, July 22

Wahhh... Post tentang TAKRAW PALING TOP...

Salam dan Hi kepda smua pembaca...
Ku bukan la sorang JOURNALIST yg Professional...
Dan bukan pemberita...
Dan bukan gak WARTAWAN...
Pi ku seorang PEMINAT TAKRAW yg BIASA...
Tapi minat t'hadap sukan ni t'lalu mendalam...
SUKAN SEPAK TAKRAW seakan-akan dah SEBATI dlm DIRI ku...
Tanpa sukan ni, ku x KERUAN...
Cehwaaahhh... Ayat ku...
 Hehehehe...

Xde la... ku cuma sje je wat ayat skema kat atas nun...
Ku tgk trafik ku naik gara2 ISTAF 2011 kat KL.
Hah...B'baloi gak ku update psl ni... 
Cer-tengok cer-tengok gambo2 kat bawah nun...




(Nak lagi jelas, sila klik kat gambar t'sebut. Ok.)

Betul x...? Berbaloi... wlaupun x sepantas ne ku update nama2 pemain Malaysia pi ku update post 
(Klik link kat atas ni kalo nak taw nama2 pemain msia yg t'senarai)
pada 18 Julai 2011 iaitu 3 hari sebelum Kejohanan ni b'mula. 

Thanks kepda anda smua yg sudi menambah PAGEVIEW ku...
Blum smpai seminggu post ni... Baru 5 ari termasuk ari ni.


Ok la... setakat ni je... Ku xtaw nak ckp psl pe ngn TAKRAW lg...
Dlm otak ku cme pkir nak tgk match MALAYSIA je... Ku pun xtaw nk tgk jadual kat ne...
Tgh tnggu update dr kwn2 yg wat liputan psl Kejohanan ni kat KL nun...
Thanks ya... :)

~~ SEKIAN, SALAM ~~

2 comments:

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...