Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Monday, March 7

Kisah Pakwe dan Makwe Kalau Tengah HOT

Adat bercinta mesti ada berlaku pertelingkahan dan boleh buat perhubungan terputus. Orang selalu cakap cakap... Bercinta jangan lama-lama, lagi lama lagi macam-macam masalahnya. Bila tengah HOT macam-macam boleh berlaku, antaranya...


MAKWE : "Awak ingat muka awak tu hensem sangat ke ha? Sudah la... berlambak lagi lelaki nak kat saya."
PAKWE : "Lebih-lebih pulak. Macam la muka dia cantik sangat. Aku ni setakat petik jari ramai yang datang. Blah la!"

-------------------------------------------------------------

MAKWE : "Saya nak keluar ngan Joe ari ni kat taman sambil pegang2 tangan, awak jangan tak tau malu nak datang menghendap."
PAKWE : "Eleh, saya tak heran pun. Saya pun nak keluar ngan Mimi hari ni pegi tengok wayang, lepas tu makan-makan."

-------------------------------------------------------------

PAKWE : "Ni duit ko yang ku pinjam. Mulai ari ni aku xde hutang apa2 lagi ngan ko dan jangan kontek aku lagi."
MAKWE : "Apa jangan kontek? Baju tu aku beli, kasut tu pun aku belikan. Pulangkan balik baru aku tak kontek ko, haa... henpon tu pun aku punya!"

-------------------------------------------------------------

PAKWE : "Awak ni tak boleh balik sendiri ke ha? Bas kan banyak, hari2 saya nak jemput awak balik, pegi opis. Awak ingat saya ni driver awak ke? Mengada-ngada, pegi naik bas."
MAKWE : "Banyak cantik muka awak! Awak la naik bas, tu motor saya. Saya yang bayar deposit, bayar bulan2, saya bagi awak pakai kira cukup bagus, ni suruh saya naik bas pulak. Bak balik motor say, awak naik la bas lepas ni."

-------------------------------------------------------------

PAKWE : "Ambik balik gambar awak ni. Saya pun dah malas nak simpan, buat semak album saya je."
MAKWE : "Ni bukan gambar saya, ni gambar betina mana pulak ni? Dasar jantan tak guna!"

-------------------------------------------------------------

PAKWE : "Best kan kita selalu makan kat sini?"
MAKWE : "Apa? Selalu? Saya rasa ini kali pertama awak bawak saya makan kat sini. Sebelum ni awak bawak sapa ha? Cakap, cakappppppp!"

-------------------------------------------------------------

PAKWE : "Tu la awak... saya dah kata tak payah keluar hari ni, tengok dah hujan. Tak pasal2 kena duduk bawah jambatan ni, macam orang gila je."
MAKWE : "Awak tu memang gila... dan berapa kali saya cakap beli kereta, beli kereta... memang gila saya macam ni kalau lepas kawin pun naik motor."


 P/S : D'petik dari majalah ujang. xde kaitan ngn spe2 pn. kalo terasa ble bce, jgn amb hati. smua tu mungkin 1 kebetulan. Sy doakan anda yg tgh syok b'cinta bahagia hingga ke akhir hayat. Sekian. 



No comments:

Post a Comment

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...