Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Thursday, May 19

Blogger? Earning Nuffnang? Earning Churp-Churp?

Ola... Para Blogger... :)
Hari ni ku nak cite pasal wat duit kat Nuffnang & Churp-Churp.
Korang pun taw pe tu Nuffnang dan Churp-churp kan...
Hah... Ni la rangkaian t'besar di Asia utk paparan iklan kat blog.
Misal nya Nuffnang... Nuffnang ni kalo kita join...
Kita blh wat duit. Sme cam Churp-churp gk la... 
Cuma churp-churp ni len sket la kalo nak wat pendapatan...

Hmmm... Dok terang kn x sedar lak topik ku lari sket... 
hehehehehhehehe...
Ok la... Cam ni....
Korang ni join Nuffnang ngn Churp-churp adakah semata-mata nak wat pendapatan...???
Hmmmm... Ku taw hak masing2 nak wat pe pon...
I DON'T MIND AT ALL...
Uishhhhh... Ku baru je join Nuffnang and Churp-churp sebulan setengah yg lalu...
Blum lama lg... Baru ku taw...
Survey nye... survey...
Bleh wat pendapatan sampingan rupa nye...
Hohohohoohoh... 
Ku nye pendapatan... huhu... de la...
pi, sket je... huhu... =_="

NUFFNANG

Ala... baru 1 BE je... Huhu... Ku pun xtaw cmne dorang dpt earning byk2... Haissshhh... 
(Nak lg jelas, klik kt gambar tu utk tumbesaran)

CHURP-CHURP

Yang ni lak... Bru RM3.00 je... Susah gak la...
Pi kalo de yg sudi klik maka de la duit masuk...
Phewwwwwww... =__="
(Nak lagi jelas, klik kt gambar ni utk tumbesaran)

Hah... ni la kisah ku...
Tujuan ku b'blogging bukan nak wat duit semata-mata...
Pi kalo dah duit masuk... Terima je la...
Yela... kata kan ni sebagai rezeki...
Rezeki jgn d'tolak... wlaupun sket je... 
Pi spe taw... Sket2 lama2 jd bukit...
Masyuuuuuukkkkkkkkkkk...
Happy tu mmg happy...
Pi tujuan utama ku b'blogging utk suka2 je...
X TERLINTAS KT FIKIRAN NAK WAT PENDAPATAN TAMBAHAN...
Hehehehehehehe... :P
Jadi, pe kata anda blogger di luar cne?
Lu Pikir la sendri...
Salam.

P/S : Nak Join Klik "NUFFNANG" dan "Join Churp-churp"

~~ SEKIAN ~~

2 comments:

  1. cleo, yang nuffnang tu bukan BE lagi tu..masih cpc lgi..nak tau bace2 la kat nuffnang ngeeeee..ouh, churp2 tu kalau ade jumpe iklan grapevine cepat2 klik amik link dia pastu share..tu lagi masyuk..saya punya dalam 2,3 hari ni dah dapat rm8.20 untuk grapevine tu je..hehe..nak tau caranya, tengok kat link ni k :)

    Grapevine kedua untuk churpers dan apa dan kaitannya dengan aku?

    ReplyDelete
  2. fahmi: thx dear 4 da information. Hoho... k,k... yg churp2 tu payah kalo xde orang klik... huhu... perlu kesabaran yg tinggi la abg... adohyaiii... pe pun, sabo je la... yg iklan grapevine la senng sket, pi ttp kne de kesbaran gk... ssh nk yakin kn org klik link. tu yg payah sket. hehe... :)

    ReplyDelete

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...