Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Thursday, May 26

Blogger System Down

Hi... Bloggerzzzzzzzzzzzzzzz...
Pe kabo semua... 
Harap smua ok ekkk...
Wahhhhhhhhhhhhhh...
Akhir nya...
Baru ku dapat SIGN IN blog ku ni...
Macam nak giler rse nye bila x dpat sign in LANGSUNG 2 ari ni...
Gila la...!!!
Dah frust pun ye...
Yela... ku x bleh kalo 1 ari dh update blog...
Pe lagi... Susah hati la ku 2 ari ni...
Nyampah ngn BLOGGER pun ye...
Xpe, janji sekarang dh ok...
Hohohohoho...

Yang ku pelik nye, npe la sistem blogger semenjak 2 menjak ni asyik down je...
Pe kehe ekkk... 
Meh cni... 
Ku bg hangpa smua tgk pic kat bawah ni...

Wat the H**L... Haissshhh...
Mmg dh frust mse tu tgk bnde ni...
Dh xde DASHBOARD smua tu... 

Yang ni lg bengong... Ku nak komen pun jd cmni... 
Haissshhh...
Blogger sila beri penjelasan???

Bila ku buka twitter ku... baru la ku taw yg BLOGGER mmg de prob mse tu... 
Nak x nak... Mmmg ku kne b'sabo je la 2 ari ni...
Ni pun baru dpt SIGN IN la...

Nak lagi jelas, sila klik pd gambar ni... 
Ni la yg wat ku frust bce...

Ku harap pas ni xde la masalah yg timbul dr BLOGGER setiap kali nak update blog ku sndri...
Dah la lama sistem down...
Kalo camni la gamak nye... Memang fed-up la blogger yg len... 

~~ SEKIAN ~~

6 comments:

  1. tahu takper
    mula mula hr tu memang tak dpt
    last last dpt gak log in

    ReplyDelete
  2. @zazaw: Yep... risau thap cipan pun ye gak taw... Ingt kn blig sy kne block ke pe ke... :)

    ReplyDelete
  3. yup, semenjak dua menjak ni blogger mmg ada problem, and button follower sy hilang :(

    ReplyDelete
  4. @Mr Syafiq: Ya... sy nye pun hilang gak... Ntah pe la blogger ni... Masalah btul la... :(

    ReplyDelete
  5. lately mmg blogger wat hal..yg peliknya die mcm ikut tempat..mula2 mmber ngadu xleh tgok follower..tapi moon boleh je tgok..2 jam pastu trus x boleh smpai mlm

    ReplyDelete
  6. @moon : yep... i agree wit u too... mmg sush cm ni... haizzz... blogger... =_="

    ReplyDelete

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...