Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Saturday, May 14

Simple & Easy Stewardess Hair Bun

*DAH 2 HARI TAK UPDATE BLOG GARA2 SISTEM BLOGGER DOWN*

*SHARING IS CARING*
Hehehe...
Ok... Hari ni ku nak kongsi camne nak wat sanggul mcm pramugari tu wat...
Yela... sje2 nak bljar wat... 
Bab ari tu ku de pi interview cabin crew MAS kt Kuching.
Tapi ku x lepas, yla... anggap je xde rezeki. 
Pi masih bleh cuba lagi pas ni.
Jadi, ari ni ku belajar & nekad nak belajar wat sanggul ala2 pramugari.

Phewwwww... 
Memang payah... Jadi ku kena ga banyak praktis...
Haihhhh...


Ok... Setakat ni je la. Ku mesti praktis lg... Dan praktis supaya pas ni pi temuduga x kira la selain drpd cabin crew (MAS, AirAsia, FireFly, temuduga lain pun ku msti ikat camni bab ini melambangkan kekemasan kita apatah lagi bila dah keje. Hehehe... DONE. Blum PASS... 
Heheheheheheheh... :)

~~ SEKIAN ~~


3 comments:

  1. I do this too, its very classy esp with the kebaya.

    ReplyDelete
  2. Discover news, videos and pics you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com . Or submit your blog posts to be part of the whole big collection.

    ReplyDelete
  3. Nava.k : Indeed... :) But i didnt pass yet. Still nid more practice... :)

    ReplyDelete

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...