Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Wednesday, June 15

ChurpChurp BERMASALAH?

Hi Bloggers smua...
Ku cuma nak kongsi pasal earning ChurpChurp ni...
Ku heran... De Unique Click ku yg bertambah pi duit x naik-naik pun...
Ku x paham la...
Kata per-click de duit masuk...
Ni tak pun... Dah lama ku perhati kan... 
Masih gak cam gitu...
Musykil... musykil...
Ku bukan nak riak pasal duit ke pe ke...
Pi just nak share masalah ChurpChurp ni...

JOM TENGOK GAMBAR KAT BAWAH NI...

Kalo nak lagi jelas klik kat gambo t'sebut... :)


Kalo nak lagi jelas klik kat gambo t'sebut... :)

See I've prove... Mr.ChurpChurp... Pliz do give a bit explaination about dis matter... Huhuhu... 

~~ SEKIAN ~~

3 comments:

  1. churp churp tu clicks dari shared link direct daripada churpchurp..

    grapvine tu, clicks dari link yang diperolehi daripada grpv link di nuffnang ads..

    ReplyDelete
  2. @ken : yes... i know dat... mslah skrg len... huhu...

    ReplyDelete
  3. saya mengalami msalah tak boleh cash out... huhuhu... klik cash out, tapi tak bleh ...

    ReplyDelete

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...