Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Wednesday, June 8

My Holiday At Kampung...

Ola bloggerz...
Dah lama ku x update blog ni... 
Maklum la cuti 11 ari kt kampung tersayang...
Baru petang semalam sampai umah.
Dah rse rindu kat kampung...
Banyak kenangan manis sepanjang cuti kat kampung...
Smua best2... 
X kira la dr cuti smpai gawai... sambutan gawai kat balai raya...
Wahhhh... Smua best... :)
Nak share gambar2 yg ku candid sepanjang kat kampung 
dan pe aktiviti yg ku wat kat kampung...

























Soe la gambar yg d'candid de yg x terang... Maklum la bukan kamera digital pon...
Hehe...
Ni je la yg dpt ku candid bab byk yg miss...
Miss bb lupa nak candid...
Syok layan orang sekeliling... haha...
Kalo korang nampak de creepy sket tu, tu d'panggil sebagai 'kitupeng' ato lbh d'kenali sebagai topeng hantu...
Sambutan gawai ni d'nama kan sebagai GAWAI ANTU... aka GAWAI HANTU

CREDITED TO :
John Fitzgerald Sinchew
Gordon Fitzpatrick Sinchew
Theresa Thresiana Thomas Tomi
Theresa Thiara Thomas Tomi
Yanti Akeng
Stanley Suab
Stanny Suab
Yaya Cynthia
Wendy Adelaide
Freena Chellina
Phylinnie Wesney
Matius Gilim
Owelses Abun
Dan ramai lagi... x mampu nak tag sorang2 lg...


Hahaha... sambutan gawai pun dah lepas... mmg best...
Paling BEST... JENG3...
Hah... Orang yg ku rindu balik gak... haha... 
Orang tu ialah...
Ala... kalo korang rajin bce blog ku, taw la spe orang tu...
Bleh la klik kat bawah ni...
That Handsome Boy
Ya, I miss him a lot... haha... ya, kawan rapat, kazen rapat... 
Auwwww... Everything about him, just loved it... haha...


 ~~ SEKIAN ~~

No comments:

Post a Comment

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...