Please... Give 1 Click... Thank You.

Loyal Followers

Like My Blog

Monday, June 13

MALAYSIA VS LUBNAN


MALAYSIA VS LUBNAN DI QATAR MINGGU DEPAN 
19 JUN 2011 
UNTUK PRA KELAYAKAN OLIMPIK 2012

Uihhh... ku sebenarnya x sabo nak tgk match ni... 
Next week wokkkk...
Pasal team kite kalah ngn Kemboja mse friendly match ari tu mmg kecewa beb...
Yela... mse tu ku baru je smpai umah (balik dr kampung) trus tgk match...
Ku harap smua pemain Harimau Muda A truskan perjuangan match akan datang menentang Lubnan kat Qatar minggu depan (Isnin)

GOOD LUCK GUYS...!!!
Walaupun ada antara korang yg x main... 

SPECIAL CREDIT TO :

Mohd Izham Tarmizi
Thamil Arasu Ambumamee
Mohd Zamir Selamat
Vivenkanthan Kavi Chelvan
Kishok Sasi Kumar
Wan Zaharulnizam Zakaria
Haziq Zikri Elias
Nazirul Naim Che Hashim
Mohd Syahid Zaidon
Izzaq Faris Ramlan
Shanmugam Sivanesan




(Semua nama pemain HMA ni link trus ke FB dorang, korang nk add, add la... I'm their friend also... :))


~~ SEKIAN ~~

No comments:

Post a Comment

Thank You for your commentary.
And do come visit my blog again.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...